Niels-Peter Andreasen

Advokat

Niels-Peter dimitterede fra Aarhus Universitet i februar 1981. 

Efter endt advokatfuldmægtigtid i Århus, ved Advokatfirma Løber, Henriksen & Ankær Thomsen, flyttede Niels-Peter til Horsens, hvor han praktiserede som advokat indtil 1998.  

Fra 1998 til 2002 var Niels-Peter ansat ved Århus Kommune i henholdsvis Husleje- og Beboerklagenævnet, samt på Juridisk Kontor.

Advokatgerningen trak dog, hvorfor Niels-Peter valgte at etablere eget kontor i Horsens den 1. august 2002. Sideløbende med advokatarbejdet har Niels-Peter undervist i Erhvervsret på Horsens Handelsskole, ligesom Niels-Peter underviser i faget familiearveret på Århus universitet.

Grundtanken med kontoret kontoret var, at klienten skulle have en personlig og uafhængig kvalitetsrådgivning, og samtidig skulle opleve advokaten som en samarbejdspartner. Derfor har det altid været en prioritering, at kontoret ikke måtte blive for stort så klienten ”druknede” i mængden.

Niels-Peter har således en grundig tilgang til sagerne med fokus på klienten, hvor klienten altid skal føle sig repræsenteret, vejledt og ”grebet”, i en ellers uoverskuelig verden af juridiske begreber.

Niels-Peter beskæftiger sig primært med lejeret, ejendomshandler & anden privatretlig rådgivning.

For at booke en aftale med Niels-Peter, ring da på tlf.nr. +45 22 40 09 11 eller skriv på npa@horsensadvokaten.dk

 

 

Niels-Peters betragtninger

  • Vi skal alle have adgang til transparent juridisk vejledning. 
  • Der kan hurtigt opstå et tidspunkt I livet, hvor et roligt overblik og erfaren juridisk bistand kan sikre en klar forståelse af den verserende konflikt eller problemstilling. I sådanne situationer betragter jeg det som min fineste opgave, at være klientens talerør og stemme, I et kompliceret system. 

Niels-Peter Andreasen
Advokat