Ejendomshandler

Når der købes fast ejendom, er der mange beslutninger som skal træffes, hvad enten der er tale om køb af hus, ejerlejlighed, sommerhus eller andelsbolig. Udover boligkøb til privat brug, har vi også erfaring med køb af bolig til erhvervsformål.

Som ugifte samlevende er det altid en god idé at overveje en samejeoverenskomst, når I køber fast ejendom sammen. Dette uanset om der er tale om ejerbolig eller andelsbolig. Samejeoverenskomsten er designet til at tage stilling til, hvad der skal ske med boligen, i tilfælde af, at i går fra hinanden, den ene dør eller bliver syg.

For gifte kan en samejeoverenskomst dog fortsat være en god idé, da netop tvist om boligen kan være svær, når følelser er på spil og samarbejdet kan være gået i hårdknude.

I forbindelse med køb af bolig, inddeles vores hjælp i forskellige trin.


Let rådgivning, vejledning og gennemgang af dokumenter
(ingen skøde eller refusionsopgørelse)
Kan vælges af dig, der ikke mener at have brug for anden bistand, end gennemgang af sagens dokumenter, herunder tinglyste servitutter, vedtægter og og ejerskifteforsikring.

Den middelhårde handel
Ekstra mange bilag, særlige udfordringer mv.
(ingen skøde eller refusionsopgørelse)
Kan vælges af dig, hvor handlen har mange bilag, herunder særligt mange servitutter. Derudover er denne løsning også optimal for dig, der har lettere spørgsmål i forhold til handlen. Foruden gennemgang af tinglyste servitutter gennemgås også vedtægter og ejerskifteforsikring.

Den store handel
Ekstra mange bilag, særlige udfordringer, fuld service fra start til slut
(Udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse)
Kan med fordel vælges af dig, som gerne vil holdes i hånden hele vejen igennem handlen. Det kan være relevant, hvis du er førstegangskøber og dermed har mange spørgsmål, eller hvis du ønsker advokatens hjælp til at få besvaret en lang række spørgsmål, både hos mægler, men også i forhold til undersøgelse af praksis på områder, der er relevant for handlen.
Derudover dækkes også gennemgang af tinglyste servitutter, vedtægter og ejerskifteforsikringen.

Større ejendomshandler
Ekstra mange bilag, særlige udfordringer, fuld service fra start til slut
(Udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse)
Kan med fordel vælges af dig, som køber liebhaverejendomme, og hvor spørgsmålene i relation hertil kan være mange.
Full service består i komplet og all-round rådgivning, fra inden underskriften er sat, til handlen og refusionsopgørelse er endelig udarbejdet.

Udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse, uden rådgivning
Mange ejendomsmæglere prisfastsætter en stor del af deres salær, til udarbejdelse af skøde. Dertil fakturerer de også for udarbejdelse af refusionsopgørelse, eller beder køber om selv at få denne udarbejdet.
Såfremt du vælger at bruge Advokatkontoret NPA til at forestå denne del af handlen, vil vi være behjælpelig med at få nedbragt salæret ved ejendomsmægleren, således du samlet sparer penge.


Alle priser er ekskl. tinglysningsafgift. Tinglysningsafgiften beregnes ud fra købesummen med 0,6 % + 1.660,00.
Honorar er dog altid til forhandling.